Rıdvan Dilmen’den şok iddia
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen bazı hakemlerin, Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) operasyon yaptığını iddia etti.

Süper Lig’in 16. haftasında Kayserispor’a konuk olan Beşiktaş mücadeleden 2-0’lık skorla galip ayrıldı ve liderlik koltuğuna oturdu.
NTV’de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Kayserispor – Beşiktaş mücadelesini yorumladı.
Beşiktaş’ın Kayserispor’dan çok daha iyi bir takım olduğunu belirten Rıdvan Dilmen, Beşiktaş lehine verilen penaltı kararlarını yorumladı.
Kayserispor’da Zoran Kvrzic’in sarı kart gördüğü pozisyonu yorumlayan Rıdvan Dilmen, “VAR hakemi Cüneyt Çakır adının Cüneyt olduğu kadar o pozisyonun kırmızı kart olduğunu biliyor. Peki neden çağırmıyor? Çünkü iyi niyetli değilsiniz. Lütfen izleyiciler Kayserisporlu oyuncunun gelişine baksın. Fırat Aydınus’a bir şey söylemiyorum.” dedi.
Beşiktaş lehine verilen iki penaltı pozisyonunu yorumlayan Rıdvan Dilmen, “İki penaltıyı da Beşiktaş aleyhine vermezler. Beşiktaş liderliği hak etmedi demiyorum. Kaç haftadır iyi oynuyorlar ama bugün kötü oynadı. Ben şahsi fikrimi söylüyorum; MHK’nin gitmesini istedikleri için böyle uygulamalar yapıyorlar!” dedi.